HET PROJECT

Wij wilden iets geks doen...die dames van de breiworkshop van dinsdagavond. En toen kwam het idee dat creatief zijn ook voor de goede doel kan! Op 19 oktober breien enhaken wij 24 uur lang. De opbrengst van de actie doneren we aan het Ronald McDonald Huis in Rotterdam In dit blog lees je alles over de voorbereidingen, de deelnemers en de uitkomsten.

We wanted to make something crazy...us, the ladies from the knitting club of Tuesday evening. And then came the idea that we can do something for charity! On 19th October we are going to knit and crochet 24 hours long and the margin we will donate to the Ronald McDonald Huis in Rotterdam.In this blog you can read about the preparations, the participants and the event itself.

donderdag 10 oktober 2013

Meet the Team

Hallo! Ik ben Michelle van Gurp, moeder van een meisje en een jongen en getrouwd met Pascal. Mijn roots ligt in het Rotterdamse, maar ben nu heel gelukkig in Brabant. Mijn creatieve alter ego heet 
“Dotje Diva”. Waarom? Dotje staat voor punt (dot in Engels), omdat ik niet echt 1 richting kon kiezen 
in het creatieve wereldje. En….wie wil er nou niet als Diva door het leven gaan! Ik schmink, maak 
buikschilderingen op zwangere buiken en ik brei en haak van alles.Door de laatste twee ben ik in aanraking gekomen met het team waarmee we de brei- en haakmarathon organiseren. Waarom ik daaraan mee doe? Waarom niet! Niks is toch leuker dan voor iemand anders dingen doen? Ik word daar altijd heel gelukkig van. We hebben met het team al veel voorpret gehad. Nu nog zien dat we veel sponsoren kunnen krijgen en meer inschrijvingen. Ik heb er zin an!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten