HET PROJECT

Wij wilden iets geks doen...die dames van de breiworkshop van dinsdagavond. En toen kwam het idee dat creatief zijn ook voor de goede doel kan! Op 19 oktober breien enhaken wij 24 uur lang. De opbrengst van de actie doneren we aan het Ronald McDonald Huis in Rotterdam In dit blog lees je alles over de voorbereidingen, de deelnemers en de uitkomsten.

We wanted to make something crazy...us, the ladies from the knitting club of Tuesday evening. And then came the idea that we can do something for charity! On 19th October we are going to knit and crochet 24 hours long and the margin we will donate to the Ronald McDonald Huis in Rotterdam.In this blog you can read about the preparations, the participants and the event itself.

donderdag 15 augustus 2013

Stappenplan aanmelden Ronald McDonald Actie


Stap voor stap op pad naar digitale sponsoren
Waarom?Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen van je deelname aan de marathon op de hoogte zijn zodat je een groot aantal sponsors kunt werven. Het RMD kinderfonds heeft een speciale website gebouwd met alle mogelijkheden om als team en individueel je actie onder de aandacht te brengen. Door je eigen actiepagina aan te maken en deze te beheren, kun je door middel van o.a. mail heel veel vrienden, collega’s, kennissen, familie etc. op de hoogte brengen. Zij kunnen meteen reageren en aangeven voor welk bedrag ze je willen sponsoren. Door regelmatig je pagina aan te passen en eventueel een blog op deze website bij te houden, blijft je achterban geïnformeerd en weten zij direct het laatste nieuws. Behalve jou individuele sponsorresultaten is ook het totale resultaat van deze marathon te zien.

Stappenplan:
1. Site Ga naar de site van het Ronald McDonald Kinderfonds om je deelname aan de Brei- en Haakmarathon te registreren. Klik hier voor op onderstaande link: http://mijnronaldmcdonaldactie.nl/DefaultRMCD.aspx
2. AanmeldenMaak een account aan. Als u al een account heeft kunt u gelijk door naar 5.
Klik hiervoor op [registreren] in het blauwe vak rechts bovenaan de pagina
3. InvullenVul de gegevens in.
4. BevestigenEr komt een mailbericht in je e-mail inbox met een link om je account daadwerkelijk te activeren. Klik op de link die je is toegestuurd en log in.
5. Start je pagina.Klik op de rode rond [start hier] knop linksboven aan de pagina
De pagina “start je eigen actie” verschijnt.
6. Sluit je aan bij ons.In het vak “sluit je aan bij een team”, klik je op [sluit je aan].
Het scherm “je teamactie toevoegen” verschijnt.
7. InvullenVul de gegevens in.
Kies als eerste het juiste team uit de lijst: Brei-haakmarathon 2013 (vrij onderaan in de lijst)
De overige gegevens wijzen zich vanzelf. Je kunt de gegevens later altijd nog wijzigen behalve de gekozen actietitel. Dit is al het ware jou actie pagina waar jij het beheer over hebt en waarmee je digitaal via e-mail vrienden, kennissen, familie, collega’s etc. kunt uitnodigen om je te sponsoren.
Als je alles hebt ingevuld, klik je op de knop [volgende stap]. Er verschijnt de melding dat je actie geregistreerd is maar nog niet onder het team hangt.
Ik krijg, als teamcaptain, een mailtje dat je je hebt aangemeld en vervolgens bevestig ik je deelname. Daarmee komt je actie onder het team te hangen.
Nu kun je ook digitaal aan de slag om via mail, facebook en andere social media je deelname aan de Brei- en Haakmarathon 2013 onder de aandacht te brengen en sponsoren te zoeken.
Succes!!!!


Mit freundlichen Grüßen /Best Regards / Üdvözlettel,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten